Πέρα από το Buzzer: Μπάσκετ: Ο αντίκτυπος της τεχνολογίας στο μπάσκετ

Impact of Technology on Basketball

Επίδραση της τεχνολογίας στο μπάσκετ Το άθλημα του b-ball έχει αλλάξει ριζικά από την έναρξή του εδώ και πολύ καιρό. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των εξελίξεων περιστρέφεται γύρω από τις αρχές και τις κατευθυντήριες γραμμές του παιχνιδιού, ωστόσο από τη στιγμή που η αθλητική καινοτομία έχει εισέλθει στο πεδίο, οι αναβαθμίσεις στο παιχνίδι είναι πιο νοητές από οποιαδήποτε άλλη φορά.

 Καθώς περνούσαν τα χρόνια, είδαμε την πρόοδο των ζωντανών μεταδόσεων και των λεπτομερειών, πρώτα μέσω της τηλεόρασης και προς το παρόν απευθείας στα τηλέφωνά μας μέσω πέρα ​​από παράλογες διοικήσεις. Το Moment Replay έχει μετατραπεί σε ένα θεμελιώδες μέρος σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, κατά καιρούς, σε κάθε περίπτωση, φέρνοντας μια κλήση που αλλάζει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Τεχνολογία στο μπάσκετ

Η καινοτομία έχει βοηθήσει τους ανταγωνιστές να παραμείνουν πιο ασφαλείς, με την ανάπτυξη προστατευτικών καλυμμάτων συσκότισης και φορητών συσκευών που διακρίνουν προειδοποιητικές πινακίδες για να βοηθήσουν στην αποφυγή φρικτών τραυμάτων. Κάθε μέρος του αθλητισμού έχει αλλάξει με την πρόοδο της καινοτομίας, μέχρι τα υλικά που χρησιμοποιούνται στον εξοπλισμό. 

Ο Noah B-ball πρωτοστάτησε σε αυτήν την κίνηση, ρητά στην εκτέλεση του παίκτη, ωστόσο έκτοτε έχει εισέλθει επίσης σε διαφορετικές περιοχές του παιχνιδιού που αλλάζουν το παιχνίδι. Από το να κάνει την προπόνηση πιο ανοιχτή μέχρι να εργαστεί για την κατανόηση του παιχνιδιού, ο Noah υπάρχει για να βοηθά τους ανταγωνιστές, τους μέντορες και τους θαυμαστές. Έχουμε καταγράψει πέντε περιοχές του παιχνιδιού που έχουν δει οφέλη (ή μπορούν να ωφεληθούν) με την αξιοποίηση της καινοτομίας του Noah.

Ο τρόπος με τον οποίο οι μέντορες μπορούν να καθοδηγούν

Το Noah Shooting Framework επιτρέπει στους παίκτες να καταγράφουν σουτ και να εξασκούνται ακόμη και χωρίς κανέναν από τους μέντοράς τους. Ο Noah παρακολουθεί κάθε πλάνο και το μεταφέρει αμέσως στη διαχείριση πληροφοριών του, Noahlytics, όπου οι παίκτες και οι μέντορες μπορούν να κάνουν έλεγχο από οπουδήποτε.

 Περαιτέρω, η καινοτομία του Νώε επιτρέπει στους μέντορες να καθοδηγούν απαθώς, κοιτάζοντας την εκτέλεση ενώ επιδιώκουν επιλογές παιχνιδιού. Για παράδειγμα, ένας μέντορας πιθανότατα θα ήξερε ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων, ωστόσο ο Μέντορ συνειδητοποιεί ότι το πιο πρόσφατο δυνατό παιχνίδι θα απαιτήσει από τον σουτέρ να σουτάρει στην αριστερή γωνία, η οποία είναι δυστυχώς η αδύναμη πλευρά του καλύτερου σουτέρ. Ο μέντορας μπορεί στη συνέχεια να βασίζεται σε γνήσιες πληροφορίες για να καταλάβει ποιος παίκτης πιθανότατα θα ταράξει τα πράγματα στην πόλη κερδίζοντας τρία από την αριστερή γωνία.

Πώς μπορούν οι ομάδες να ανιχνεύουν

Παλαιότερα, η ικανότητα εξερεύνησης βασιζόταν στα κότσια, τα συναισθήματα και τις αισθήσεις. Η καινοτομία του Noah μεταδίδει την ικανότητα αξιολόγησης της ικανότητας ενός παίκτη υπό το φως των μετρήσεων του σουτ. Είναι κατανοητό ότι ένας παίκτης με την ικανότητα να είναι ένας πόρος για μια ομάδα ενοχλητικά, πρέπει ουσιαστικά να αλλάξει ένα μέρος του σουτ του για να αρχίσει να φτιάχνει κοντέινερ. 

Από αυτές τις πληροφορίες, οι πρόσκοποι και οι μέντορες θα καταλάβουν την πραγματική ικανότητα αυτού του παίκτη και θα κατανοήσουν πώς να καθοδηγούν το συγκεκριμένο άτομο πραγματικά. 

Όπως η καθοδήγηση, η εξερεύνηση και η στρατολόγηση θα πρέπει πλέον να είναι δυνατή αποκλειστικά μέσω πληροφοριών και προληπτικής έρευνας.

 Το δυναμικό του παίκτη είναι ένα στοιχείο που έχει ξεφύγει από την προσοχή όλων για πολύ καιρό, και με τις πληροφορίες του Noah, μπορεί τώρα να διορθωθεί και τελικά να βοηθήσει στη μείωση της ποσότητας των προτομών που προτείνουν οι ανιχνευτές.

9 Έρευνα πληροφοριών για μοτίβα και καινοτομίες που προκύπτουν μπάλα.

Οι ομάδες μπάλας μπορούν να εκμεταλλευτούν τη συλλογή πληροφοριών, τις οποίες οι ομάδες, οι μέντορες και οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την παραγωγικότητα του παιχνιδιού.

  •  Φορητή καινοτομία
  • Εικονική και Αυξημένη Πραγματικότητα
  • Λαμπρά γήπεδα και κάμερες
  • Shot Tracker.
  • Μηχανογραφημένος συλλογισμός
  •  τρισδιάστατη εκτύπωση
  •  Recuperation Innovation. 

Χρησιμοποιείται προσομοιωμένη νοημοσύνη στο B-ball;

 Το ΝΒΑ έχει εμπλακεί σε υπολογιστές για αρκετό καιρό. Βοηθά τον συσχετισμό με την παραγωγή χαρακτηριστικών σταδιακά, βοηθά τους διαιτητές να αποφασίζουν αν συνέβη το γκολτ, κάνει μια ερμηνεία σε βάθος σε διάφορες διαλέκτους και ακόμη και εξουσιοδοτεί την εφαρμογή του συνδέσμου.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί προσομοιωμένη νοημοσύνη στο μπάσκετ;

Η γνώση που βασίζεται στον υπολογιστή μπορεί να αντιμετωπίσει τεράστιες αναλογίες δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των εκτιμήσεων των παικτών, των προφανών δεδομένων αγώνα και των απαντήσεων διερεύνησης, για να εξοπλίσει προπονητές με τεράστιες συναντήσεις. Επιπλέον, η ανθρωπογενής συλλογιστική μπορεί να αναπαράγει τις συνθήκες του παιχνιδιού και να αναμένει αποτελέσματα, βοηθώντας τους δασκάλους να ερευνήσουν διάφορους δρόμους σχετικά με διαφορετικές διαδικασίες και σχέδια.

Ποια καινοτομία χρησιμοποιείται σε μια μπάλα;

Οι οθόνες καρδιάς, οι αναλυτές επανάληψης και οι ανιχνευτές βολής έχουν γίνει θεμελιώδεις συσκευές προετοιμασίας για ομάδες b-ball. Οι αισθητήρες που παρέχουν στη διοίκηση πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα hop αυξάνουν, τη στροφή και τον χρόνο παραμονής δίνουν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για την πιο επιτυχημένη χρήση σαφών ανταγωνιστών και πώς να αποφύγετε τον τραυματισμό προσεκτικά.

Διευρυμένη ακρίβεια για ανταγωνιστές

Αυτό είναι το πράγμα για το οποίο προοριζόταν ο Noah, και σε τι ειδικεύεται. Ο Noah παρακολουθεί κάθε πλάνο καλά καθορισμένο για κάθε παίκτη και δίνει μια στιγμή, αισθητή εισαγωγή υπό το φως της μέτρησης με την οποία ασχολείται ο παίκτης – κάμψη βολής, βάθος ή απόκλιση από Συγκεντρώνω. Το άκουσμα της εισόδου αναγκάζει τον παίκτη να αλλάξει το σουτ του πριν κάνει το επόμενο, προκαλώντας την προώθηση της μυϊκής μνήμης για την ιδανική βολή.

  1. Πιάνοντας το παιχνίδι

 Η καινοτομία λειτούργησε αποτελεσματικά για να καταστήσει πιο σαφές τι συμβαίνει σε ένα παιχνίδι. Ο Νώε είναι το ίδιο. Οι θαυμαστές θα ρωτούν συχνά γιατί οι βολές της ομάδας τους δεν πέφτουν, και οι πληροφορίες του Noah μπορούν να τους πουν. Η καινοτομία του Noah μπορεί να μεταδοθεί σε πραγματικό χρόνο με κάθε σουτ κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, διαχωρίζοντας το σουτ με μετρικό, παράλληλα με την προηγούμενη έκθεση του παίκτη από μια παρόμοια περιοχή στο γήπεδο.

Dream Sports

 Στο σημείο που ξεκίνησε αρχικά το μπέιζμπολ των ονείρων, τα άτομα θα κοίταζαν το σκορ στο κλουβί της προηγούμενης ημέρας για να βρουν τους νικητές της ένωσης υπό το φως των μεσαίων πόντων, της περιόδου και των νικών. Με την καινοτομία, ειδικοί στον αθλητισμό από το ESPN, το CBS Sports και διαφορετικούς οργανισμούς έχουν τοποθετήσει παίκτες για κάθε θέση, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο υπολογίζουν ότι θα αποδίδουν κατά τη διάρκεια της σεζόν για να εξυπηρετήσουν την ομάδα των ονείρων των «διαχειριστών».

Επί του παρόντος, στη σφαίρα της μπάλας, η καινοτομία του Noah είναι κατάλληλη για την παράδοση στη δεύτερη λεπτομέρεια και τις ανανεώσεις σημείων, μέχρι τη μέτρηση, για να κάνει τα παιχνίδια πολύ πιο εκπληκτικά και τις ονειρεμένες αθλητικές επιλογές πιο απλές. Τα αθλήματα δεν είναι μόνο για τους ειδικούς και τους πρόθυμους οπαδούς. Τα ονειρικά αθλήματα αποκτούν άτομα που δεν συμμετέχουν πολύ στο παιχνίδι στο σύμπαν του b-ball και τους δείχνουν το παιχνίδι από πίσω προς τα εμπρός.

Η καινοτομία του Noah προοριζόταν για τη βελτίωση των παικτών, ωστόσο τα δεδομένα από τις επόμενες λήψεις λειτούργησαν σε όλα τα υπόλοιπα μέρη του παιχνιδιού, από τη θέση προπόνησης έως την εμπειρία του παρατηρητή.

Similar Posts