Ο συναρπαστικός κόσμος του μπάσκετ: Μπάσκετ: Πλήρης Οδηγός

World of Basketball

Τι είναι το μπάσκετ; 

Το B-Ball θα μπορούσε να είναι μια ανακατεύθυνση που παίζεται ανάμεσα σε δύο συγκεντρώσεις πέντε παικτών η καθεμία σε ένα ορθογώνιο γήπεδο, συμβατικά μέσα. Κάθε ομάδα επιχειρεί να σκοράρει πετώντας τη μπάλα μέσα από τους αντιπάλους με ίσια χέρια, έναν ανυψωμένο επίπεδο κύκλο και ένα δίχτυ που ονομάζεται ψάθινο διαμέρισμα.

Πότε αναπτύχθηκε το B-Ball;

Το B-ball σχεδιάστηκε από τον James Naismith περίπου την 1η Δεκεμβρίου 1891, στο Global Young Fellows’ Christian Affiliation (YMCA) Preparing School, Springfield, Μασαχουσέτη, όπου ο Naismith ήταν εκπαιδευτικός στην πραγματική εκπαίδευση. Το B-ball είναι το κύριο σημαντικό παιχνίδι με αυστηρότητα στην αρχή των ΗΠΑ (παρόλο που ο Naismith κυκλοφόρησε στον Καναδά).

Πώς εξασκεί το B-ball το σώμα σας;

Το Ball είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που δομεί την επιμονή από τις μικρές διαδρομές που αναμένεται να τρέξουν σε όλο το μήκος του γηπέδου. Οι βελτιώσεις που είναι προφανείς στο b-ball, όπως το άλμα για προσπάθεια ή για να αρπάξετε μια επιστροφή, απαιτούν προοδευτικές επιρροές πνιγμού των μυών, οι οποίες μπορεί να είναι τομείς δύναμης για την κατασκευή. Η πρόσθετη προπόνηση με βάρη εγκρίνεται για τους αθλητές να δουλέψουν στην επίδειξη τους στο γήπεδο.

Πού θα μπορούσε το B-ball να είναι διάσημο πέρα ​​από τις ΗΠΑ;

Η πρόοδος του παγκόσμιου b-ball ήταν εξαιρετικά αιχμή από την εξέταση της ανδρικής μπάλας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκίνησαν το 1936. Το B-ball τα πήγε ιδιαίτερα καλά στην Ιταλία, και η Ισπανία έχει μερικές συνδέσεις σφαιρών. Η άλλη σημαντική εστίαση του ευρωπαϊκού b-ball είναι η ανατολική Ευρώπη, ειδικά στα Βαλκάνια.

Ποια ήταν η επίδραση της τηλεόρασης στο B-ball;

Το B-ball αναπτύχθηκε σταθερά αλλά χαλαρά σε φήμη και σημασία στις ΗΠΑ και παγκοσμίως κατά τα πρώτα τριάντα χρόνια μετά τον Δεύτερο Μεγάλο Πόλεμο (1939–45) λόγω του τηλεοπτικού ανοίγματος. Ωστόσο, με την εμφάνιση της ψηφιακής τηλεόρασης, η φήμη του παιχνιδιού εκτοξεύτηκε σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα κατά τη δεκαετία του 1980.

Πρώιμη ιστορία

Μια β-μπάλα που μοιάζει με παιχνίδι αναφέρεται σε ένα βιβλίο του 1591 που διανεμήθηκε στη Φρανκφούρτη του Μάιν, το οποίο αναφέρει τους τρόπους ζωής και τα έθιμα των παραθαλάσσιων κατοίκων της Βόρειας Αμερικής, Wahrhafftige Abconterfaytung der Wilden. Εκτός από άλλα πράγματα, απεικονίζεται ένας διαγωνισμός βασισμένος σε ταλέντα στον οποίο οι μπάλες πρέπει να πετιούνται πάνω σε έναν αντικειμενικό υφαντό από κλαδιά και να τοποθετούνται ψηλά σε έναν άξονα. Υπάρχει ένα μικρό έπαθλο για τον παίκτη εάν ο στόχος επιτευχθεί.

Τι ονομάζεται B-ball;

Αφού ο Naismith απέρριψε το όνομα “Naismith ball”, λέγοντας ότι το όνομα θα μπορούσε να σκοτώσει το παιχνίδι πριν αρχίσει να κινείται, ο Mahan είπε, “Γιατί να μην το ονομάσουμε Bushel ball;” Ο Δρ Νέισμιθ απάντησε σε αυτό το ρητό: «Έχουμε έναν κάδο και μια μπάλα και δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι αυτό θα ήταν ένα αξιοπρεπές όνομα για αυτό».

Τι είναι η ικανότητα στο b-ball;

Το χύσιμο, η πάσα, το σουτ, η φύλαξη και η αναπήδηση είναι οι κύριες ικανότητες που χρειάζεται να κυριαρχεί κάθε έφηβος παίκτης B-ball.

Ποιοι είναι οι κανόνες ασφαλείας για μια μπάλα;

 Φοράτε παπούτσια κέντρου γυμναστικής που εφαρμόζουν άνετα, δεν γλιστράουν και έχουν ψηλά μπλουζάκια. Χρησιμοποιήστε ένα μόνιτορ στο στόμα, στηρίγματα κάτω ποδιών και γυαλιά ευεξίας. Προθέρμανση και παράταση πριν από κάθε συνάντηση. Χρησιμοποιήστε νόμιμες διαδικασίες και τηρήστε τις οδηγίες.

Ποια είναι η συναρπαστική πραγματικότητα για το B-ball;

Κάποτε παιζόταν στον περιορισμό. Στα μέσα της δεκαετίας του 1900, τα καλά παιχνίδια με μπάλα παίζονταν εντός των ορίων! Αυτά τα περιβλήματα κατασκευάστηκαν χρησιμοποιώντας σύρμα κοτόπουλου και πλέγμα. Τα πρώτα πρότυπα εξέφραζαν την επιθυμία του κύριου παίκτη να πάρει μια μπάλα που άφηνε όρια ώστε να μπορέσει να την πετάξει ξανά μέσα.

Ποιος είναι ο αριθμός των ατόμων που παίζουν B-ball;

Σήμερα, το B-ball έχει εξελιχθεί για να γίνει πιθανότατα ένα από τα πιο διάσημα και γενικότερα αθλήματα στον πλανήτη. Η FIBA, ο φορέας διαχείρισης του B-ball, εκτιμά ότι τουλάχιστον 450 εκατομμύρια άτομα συνολικά παίζουν B-ball σήμερα.

Ποιος αριθμός εθνών παίζει μπάλα;

Ένα άθροισμα 212 δημόσιων πρωταθλημάτων είναι μεμονωμένα, που συντονίζονται από το 1989 περίπου σε πέντε ζώνες: Αφρική, Αμερική, Ασία, Ευρώπη και Ωκεανία. Η FIBA ​​διοργανώνει τόσο τον Παγκόσμιο Προκριματικό Διαγωνισμό Ολυμπιακών Αγώνων της Λαϊκής FIBA ​​όσο και τον Διαγωνισμό μπάλας των Ολυμπιακών Αγώνων στη μέση του έτους, οι οποίοι εγκρίνονται από τη ΔΟΕ.

Τι αριθμός συνειρμών υπάρχουν στο B-ball;

Εργάζεται γύρω από πέντε ελίτ ενώσεις στίβου: το NBA, το WNBA, το NBA G Association, το NBA 2K Association και το B-ball Africa Association. Το NBA έχει δημιουργήσει μια σημαντική παγκόσμια παρουσία με παιχνίδια και προγραμματισμό προσβάσιμα σε 214 έθνη και περιοχές με περισσότερες από 50 διαλέκτους και προϊόντα διαθέσιμα για αγορά σε περισσότερες από 50 γλώσσες. 200.

Για ποιον λόγο το B-ball ονομάζεται NBA;

Η ένωση αγκάλιασε το όνομα Public B-ball Affiliation (NBA) το 1949 στον απόηχο της σύγκλισης με τον αντίπαλο Public B-ball Association (NBL). Από τα μέσα του 21ου αιώνα, το NBA είναι ο κύριος ειδικός σύνδεσμος b-ball στον πλανήτη όσον αφορά τη φήμη, τα ποσοστά αμοιβών, την ικανότητα και το επίπεδο ανταγωνισμού.

Το μέλλον του B-ball:

Το B-ball είναι ίσως ένα από τα πιο εξαιρετικά και αδιαμφισβήτητα παιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Είναι μια υπερβολική βιομηχανία. Επιπλέον, το έργο που επιδεικνύεται στο γήπεδο από τους headliners του ασκείται από αρχιτέκτονες και μοντέρ σε όλο τον κόσμο. Το Ball’s μετατράπηκε σε άθλημα με γνώμονα την επιστήμη, προχωρώντας γρήγορα με την εποχή των υπολογιστών να εξυπηρετεί πρόσθετα ιατρικά πλεονεκτήματα. Μια εξέλιξη έχει δει τα συγκροτήματα σκοποβολής να ενημερώνονται τόσο καλά όσο το κινητό τηλέφωνο αιχμής, διαμορφώνοντας τη μοίρα του

Similar Posts